Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van littekens. Zij hebben in samenwerking met een huidtherapeute een techniek ontwikkeld waardoor littekenklachten verminderen en het litteken minder zichtbaar wordt. Hierdoor kunnen er binnen 2 weken al resultaten worden waargenomen.

Wat houdt de behandeling in?
Deze techniek is geschikt voor elk soort litteken, groot of klein, korte of lange tijd aanwezig. Wij hebben resultaten behaald met littekens van enkele maanden oud tot littekens van tientallen jaren oud.
In principe behandelen wij littekens vanaf 2 maanden oud, aangezien wij het normale herstel van de huid niet willen beïnvloeden. Wij geven wel advies voor littekens jonger dan 3 maanden. Wij kunnen dan aangeven welke crême u het beste kunt gebruiken, op welke manier u het litteken kan masseren, etcetera.

Al geruime tijd is er een samenwerking met de plastisch chirurgen uit de omgeving Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Door deze samenwerking zijn wij nog beter in staat een optimaal resultaat te bereiken. Het kan dus zijn dat u door uw plastisch chirurg bent doorverwezen naar de fysiotherapeuten van Kinèsis voor uw littekenproblematiek.

Als u hierover meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij het mondeling verder kunnen verduidelijken.