De maatschap Kinèsis Fysiotherapie is opgericht op 9 januari 2006 en gevestigd aan de Bogaardslaan te Ugchelen. Binnen de maatschap is een enthousiast team van zeven fysiotherapeuten actief met een heldere kijk op hun vakgebied. Team van therapeuten. Sinds 1 januari 2008 is het centrum flink uitgebreid waarna besloten is om door te gaan onder de naam Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum.

De therapeuten van het Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum gaan uit van een actieve aanpak. Om die reden is gekozen voor de naam ‘Kinèsis’, dat afgeleid is van het Griekse woord ‘beweging’.
Onder deskundige begeleiding van een van de fysiotherapeuten werkt de patiënt zelf aan zijn of haar herstel. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een actieve aanpak een beter resultaat oplevert. Om deze actieve aanpak in praktijk te brengen beschikt het Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum over een oefenruimte van ruim 100 m2 en een trainingszaal van ruim 100 m2.

Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum heeft een goed uitgeruste oefenruimte met kracht- en cardio-apparatuur die zeer geschikt is voor revalidatie. Deze toestellen zijn speciaal ontworpen om op een verantwoorde manier aan herstel te kunnen werken.
De trainingszaal bestaat uit een grote open ruimte met een spiegelwand die uitermate geschikt is voor looptraining, sportrevalidatie etc. Verder beschikt Kinèsis Fysiotherapie over verscheidene hulpmiddelen als oefentollen, ballen, dynabands en meer om aan uw herstel te kunnen werken.

Bij het Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum kunt u ook uitstekend terecht voor 1-op-1 behandelingen. Onze therapeuten behandelen u dan in een van de behandelkamers.
Verder beschikt Kinèsis over een wachtruimte met koffie en thee, rolstoeltoegankelijke toiletten en kleedkamers met douchegelegenheid.

TeamFoto

Het team van Kinèsis Fysiotherapie