Fysiotherapie
Bij Kinèsis kunt u terecht voor algemene fysiotherapie. Dit omvat alle aspecten van fysiotherapie, van revalidatie tot sportbegeleiding en van 1-op-1 behandelingen tot behandelingen aan huis.

Het centrum beschikt over twee oefenruimtes van elk 100 m2 groot waardoor veel vormen van therapie mogelijk zijn. Ook zijn er aparte behandelruimtes waarin gewerkt kan worden.
Voor meer informatie over onze ruimtes en mogelijkheden verwijzen wij u naar Over Kinèsis.

Visie & missie
Onze visie gaat uit van de activiteit van de patiënt. Onder begeleiding werken wij zo aan het herstel van de patiënt, zelfredzaamheid is een belangrijk deel van onze behandeling.
Wij gaan ervan uit dat als een patiënt inzicht in de klachten heeft en daarbij zelf ook werkt aan klachtenvermindering, er een blijvend resultaat ontstaat. Dit houdt niet in dat wij niet behandelen of niet aan 1-op-1 behandelingen doen.
Wij geloven erin dat het belangrijk is dat de patiënt uiteindelijk zelf klachtenvrij kan blijven, hierdoor ontstaat er geen afhankelijkheid. Om dit te bereiken beschikken wij over talloze behandelmethoden en -technieken.

Daarnaast staat bij ons de patiënt en de hulpvraag centraal. Het gaat om u en de klacht die u heeft. Door deze benadering is er binnen de therapie meer ruimte voor u en uw verhaal en zal er ook naar u geluisterd worden. Wij vinden het uiterst belangrijk dat u zich als persoon begrepen voelt en niet als nummer wordt gezien.