Wat is Dru Yoga?
Dru Yoga is een vorm van yoga met veel vloeiende bewegingen en aandacht voor het hart. Door de zachte bewegingen is deze vorm van yoga geschikt voor alle leeftijden. De term Dru komt van de poolster en Dhruva, beide verwijzen naar het stiltepunt in jezelf, wat je juist, door met aandacht te bewegen, kunt vinden.
In de lessen wordt ook kort gemediteerd, uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds vaker dat regelmatig mediteren een positief effect heeft op iemands welbevinden en gezondheid.
De lessen zijn afwisselend opgebouwd zodat de balans tussen inspanning en ontspanning gewaarborgd blijft. Er is ruimte voor bewegen in vele vormen op mooie muziek en aan het eind rust in de vorm van ontspanning en een korte meditatie.

Over Marion Gerritsen
Zelf was ik in 2002 na mijn 1e yogales zo enthousiast dat ik met de eerstvolgende mogelijkheid in 2003 met de Dru yoga docenten opleiding ben begonnen. In deze 4 jarige opleiding heb ik veel geleerd, maar het meest nog in de jaren erna door het lesgeven. Dit jaar ben ik gestart met de meditatie opleiding. Om de reeds opgedane basis kennis uit de yoga opleiding meer uit te breiden. Dit mede omdat ik door ervaring weet wat mediteren aan rust en focus kan brengen en dit graag door wil geven. Ik heb inmiddels 5 opleidingsweekenden achter de rug en wordt steeds enthousiaster over de combinatie yoga en meditatie. Ook door de verantwoorde en betrokken wijze waarmee er in het Dru centrum les gegeven wordt.

Heeft u interesse voor een proefles mailt u dan naar mat7@online.nl of bel 06-51692283. Voor meer informatie over deze vorm van yoga kunt u kijken op de website hiervan, dit is www.druyoga.nl of op de website van Marion zelf : www.yoga-on-the-go.nl